Γίνε Μέλος Του Δικτύου Μας!
Γνώρισε μας καλύτερα!
Ποιοι είμαστε;

Γνώρισέ μας καλύτερα! Ποιοι είμαστε; Η Roma Pizza είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, η No1 σε dining restaurants και μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων πίτσας στην Ελλάδα.

Από το 1972 που ξεκινήσαμε, χτίζουμε την αξιοπιστία μας, διατηρώντας αμείωτες αξίες όπως, η ποιότητα, η εξυπηρέτηση & η πρωτοπορία.

Μπες κι εσύ στην οικογένεια της Roma Pizza που διαγράφει την επιτυχημένη πορεία της για πάνω από 50 χρόνια, κάνοντας μια ασφαλή και αποδοτική επένδυση, με τη μέθοδο franchising!

Συχνές ερωτήσεις
Θέλεις να μάθεις περισσότερα?

Οι προϋποθέσεις για να γίνεις μέλος του δικτύου Roma Pizza, είναι πιο απλές από ό,τι μπορεί να πιστεύεις. Βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτεις  το απαραίτητο κεφάλαιο για την έναρξη της επιχείρησής σου, να αγαπάς τα προϊόντα μας και να έχεις πάθος και αφοσίωση, ώστε να δημιουργήσεις μία πετυχημένη επιχείρηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται, όταν ανακαλύπτουν, ότι πολλοί franchisees μας δεν είχαν εμπειρία, πριν μπουν στο δίκτυό μας! Οι γνώσεις και η προηγούμενη εμπειρία στον τομέα της εστίασης – παρότι μπορούν να βοηθήσουν – δεν είναι απαραίτητες, καθώς θα εκπαιδευτείς μαζί μας, σε όλους τους τομείς.

Το συνολικό ποσό επένδυσης ξεκινάει από 70.000€, για την κατασκευή του καταστήματός σου και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί, συν 15.000€ δικαίωμα εισόδου (entry fee).

Όχι δεν υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης από τη Roma Pizza. Υπάρχουν όμως διάφορα προγράμματα δανειοδότησης από τις τράπεζες.

Η αρχική διάρκεια σύμβασης ανέρχεται στα 6 έτη. Εφόσον τηρούνται οι όροι της και το επιθυμούν και τα δύο μέλη, ανανεώνεται αυτόματα με πενταετή διάρκεια.

Για τη χρήση του ονόματος Roma Pizza πληρώνεις δικαιώματα (royalties) 5% επί των καθαρών πωλήσεων του καταστήματος σου.

Η εταιρία διαθέτει λίστα με τις διαθέσιμες περιοχές κατάλληλες για τη δημιουργία νέων καταστημάτων Roma Pizza. Για να δεις τις διαθέσιμες περιοχές, πάτα εδώ.

Αν ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις σε κάποια περιοχή, που δεν αναγράφεται στη λίστα, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα ενδιαφέροντος πατώντας εδώ

Υπεύθυνος για την εύρεση καταστήματος, όπως  και για την κατασκευή του, είναι ο  εκάστοτε franchisee. Η εταιρία, σου παρέχει τη λίστα με τις προϋποθέσεις, που πρέπει να πληροί ένα κατάστημα και στη συνέχεια μια ενδεικτική λίστα προμηθευτών για την κατασκευή του καταστήματος, ώστε να έχεις το μικρότερο δυνατό κόστος. Το ακίνητο θα πρέπει να εγκριθεί από την εταιρία μας. Παρότι δεν αναλαμβάνουμε την κατασκευή του καταστήματος, υπάρχει συνεχής καθοδήγηση πριν και κατά τη διάρκεια της κατασκευής, ώστε το κατάστημά σου, όχι μόνο να πληροί τις προδιαγραφές Roma Pizza, αλλά να είναι όμορφο και λειτουργικό!

Φυσικά! Αν έχεις δικό σου ακίνητο και θέλεις να δημιουργήσεις μια επιχείρηση για σένα ή/και την οικογένειά σου ή λειτουργείς ήδη μια επιχείρηση εστίασης και επιθυμείς να γίνεις μέλος του δικτύου Roma Pizza, μπορείς να ξεκινήσεις ακόμη πιο γρήγορα και με λιγότερα χρήματα. Και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές Roma Pizza.

Πριν ανοίξεις το κατάστημα σου, εσύ και/ή ο υπεύθυνος διαχείρισης του καταστήματός σου θα περάσετε από μια εκπαίδευση διάρκειας περίπου 6-8 εβδομάδων, από έμπειρα στελέχη της εταιρίας μας σε πρακτικό αλλά και θεωρητικό επίπεδο. Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει σε εγκεκριμένα καταστήματα του δικτύου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον με την εισαγωγή σου στο δίκτυο της Roma Pizza, σου παρέχεται το εγχειρίδιο λειτουργίας του καταστήματος και παρασκευής των προϊόντων.

Φυσικά, η γνώση δεν σταματά εκεί. Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα, σε ό,τι χρειαστείς, με συνεχόμενη, ουσιαστική υποστήριξη και εκπαίδευση σε όλα τα στάδια.

Φιλοσοφία μας είναι, οι franchisees να είναι διατεθειμένοι, να αφιερώσουν αρκετές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, για την λειτουργία του καταστήματός τους. Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Η προσωπική σου εργασία στο κατάστημα θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και σε πιο σύντομο χρόνο. Αν η οικογένεια σου θέλει να συμμετέχει ακόμα καλύτερα!

Η διαφήμιση και οι στρατηγικές μάρκετινγκ είναι το 3% των καθαρών πωλήσεων του καταστήματος σου. Επίσης κάθε franchisee είναι υποχρεωμένος να ξοδεύει σε τοπική διαφήμιση το 2-3% των καθαρών του πωλήσεων. Όλες οι τοπικές διαφημίσεις/ καμπάνιες/ προωθητικές ενέργειες κλτ. πρέπει να έχουν την έγκριση της Roma Pizza.

Το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων υλών είναι προϊόντα σύμφωνα με τις συνταγές της Roma Pizza. Μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί η σταθερότητα στην ποιότητα και να είμαστε σίγουροι, ότι κάθε πίτσα, πιάτο ή σαλάτα σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου έχει την ίδια γεύση. Επιπλέον, δίνεται από την εταιρία μας λίστα εγκεκριμένων προμηθευτών, για ένα εύρος πρώτων και βοηθητικών υλών, ώστε να μην υπάρχει διαφοροποίηση στα τελικά προϊόντα.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με δίκτυα διανομής (logistics) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που έχουν αναλάβει την αποθήκευση των πρώτων υλών μας αλλά και την τροφοδοσία των καταστημάτων μας, με συχνά δρομολόγια -2 φορές την εβδομάδα- σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία.

Η εταιρία, για λόγους ομοιογένειας του δικτύου της αλλά και πρακτικότητας, έχει ένα κοινό τιμοκατάλογο προτεινόμενων τιμών για τα καταστήματα, που ισχύει και για το τηλεφωνικό κέντρο και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες  σε online shops και mobile apps. Βάσει νομοθεσίας οι τιμές καθορίζονται από τους εκάστοτε franchisees. Η εταιρία μπορεί να συντονίζει κεντρικά τις πανελλαδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Η εταιρία μας παρέχει λίστα με τον εξοπλισμό, που θα χρειαστείς και ενδεικτική λίστα συνεργαζόμενων προμηθευτών, ώστε να είναι ακόμη πιο εύκολη η εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού. Υπάρχει δυνατότητα χρήσης ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού ή μεταχειρισμένου, αρκεί πάντα να πληρούνται οι προδιαγραφές Roma Pizza.

Η εταιρία μας διαθέτει κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο για όλα τα καταστήματα του δικτύου της, με εκπαιδευμένες-ους τηλεφωνήτριες-τές, το οποίο διοχετεύει τις παραγγελίες στα καταστήματα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα παραγγελιοληψίας από συνεργαζόμενα online shops και mobile apps, ώστε να δέχεσαι παραγγελίες από όλα τα επικοινωνιακά κανάλια.

Διαθέσιμες περιοχές
Θέλεις να επενδύσεις και ψάχνεις διαθέσιμες περιοχές;
Διαθέσιμες περιοχές
Αττική:
Περιστέρι
Νίκαια
Αιγάλεω
Πειραιάς
Νέα Ερυθραία
Παγκράτι
Ζωγράφου
Χαϊδάρι
Αγία Παρασκευή (άμεσο προς διάθεση)
Κερατσίνι (άμεσο προς διάθεση)
Υπόλοιπη Ελλάδα:
Σέρρες
Κομοτηνή
Ξάνθη
Δράμα
Καρδίτσα
Τρίκαλα
Λάρισα
Θήβα
Πάτρα
Κόρινθος
Λαμία
Κρήτη (Ρέθυμνο – Χανιά – Ηράκλειο)
Ρόδος
Μυτιλήνη
Κύπρος:
Λεμεσός
Λάρνακα
Λευκωσία

Επικοινωνήστε μαζί μας
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Fill out this field
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
keyboard_arrow_up